Joh Foto

Sejr over FC Nordsjælland i topkamp

30.03.2024 16:41

Lørdag eftermiddag mødte vi FC Nordsjælland i Right to Dream Park. Der var lagt op til en topkamp, hvor vi skulle forsvare vores førsteplads mod ligaens nummer to. Vi vandt kampen 2-3 efter en sen scoring i overtiden, og kan nu gå på landsholdspause med fire point ned til FC Nordsjælland på anden pladsen.

Hjemmeholdet havde før dagens kamp fortsat ikke lukket mål ind på hjemmebane, men det blev der lavet om på ved dagens kamp.

Det var en dulepræget og intens kamp uden de store chancer til begge hold. Det var derfor også et selvmål der fra hjemmeholdet som satte gang i kampen.
Efter 38 minutters spil fandt Louise Winter en fri Linnéa Borbye i siden af feltet. Indlægget fik ændret retning fra en glidende FC Nordsjælland-forsvarer og endte i eget net.

Få minutter inde i anden halvleg fik hjemmeholdet reduceret til 1-1 efter en fejl i forsvaret.

Efter en times spil var hjemmeholdet tæt på en scoring efter en dybdebold men Ann-Kathrin Dilfer, der i seneste runde blevet til Rundens Spiller, var klar med en fodparade.

Dajan Hashemi blev indskiftet i det 65. minut og hun skulle få en hovedrolle. For med ti minutter tilbage af opgøret lobbede hun let og elegant bolden over FC Nordsjælland-forsvaret til en fri Cecilie Bucherg, der kunne chippe bolden over FC Nordsjælland-keeperen.

Hjemmeholdet fik reduceret til 2-2 i det 90. minut efter en afslutning i det lille felt.

Offensivspiller Dajan Hashemi ville det anderledes i de døende sekunder, og var hurtigst over en dyb bold før en fremadstormende FC Nordsjælland-keeper. Hun kunne let sparke bolden i et tomt mål til slutresultatet 2-3.

Med sejren er vi fire point foran FC Nordsjælland og HB Køge.