Joh Foto

Klar til pokalfinale i Herning

17.05.2024 19:53

Fredag aften mødte vi AGF anden opgør af pokalsemifinalenerne. Første opgør blev tabt med 2-1 i Aarhus, og med dagens sejr på 3-1 sikrede vi os en plads i dette års pokalfinale med en samlet 4-3-sejr.

Første halvleg var meget tæt, hvor Natalia Wróbel stod for det eneste skud.

Der var kun spillet 10 minutter af anden halvleg, da Dajan Hashemi sendte os i front. På siden af feltet modtog hun bolden, og efter et par fikse driblinger skød hun den ind i det korte hjørne.

I det 66. minut blev vi tildelt et straffespark, da Louise Winter blev nedlagt i feltet. Vores anfører Nanna Christiansen sparkede den sikkert ind til 2-0.

Gæsterne fra Aarhus reducerede få minutter efter, da Laura Faurskov fik headet bolden ind bag Ann-Kathrin Dilfer.

Vi pressede på for en scoring, og i det 83. minut blev vi tildelt et straffespark, da Nanna Christiansen blev fældet i feltet. Dajan Hashemi steppede op og sparkede den sikkert ind til 3-1.

Vi stod i mod AGF-presset de sidste minutter af kampen, og vandt derfor dagens kamp med 3-1.

Pokalfinalen spilles onsdag 19. juni på MCH Arena i Herning.
Her skal vi med stor sandsynlighed møde FC Nordsjælland, da de vandt deres første semifinaleopgør med 7-0 over Næstved HG Kvindeelite.