Joh_foto

Thomas Jensen stopper som målmandstræner for kvindeholdet

22.06.2024 11:00

51-årige Thomas Jensen har valgt at stoppe som målmandstræner for kvindeholdet efter otte år i klubben.

I sommeren 2016 tiltrådte han som målmandstræner, hvor han været med til at udvikle de mange målmænd, der har været i klubben.

- Jeg har været så heldig, at få lov til at træne og samarbejde med nogle af landets allerbedste målmænd. Katrine Abel og Katrine Larsen har været inde omkring A-landsholdet mens jeg har trænet dem, og det har været fedt at se dem nå så langt. Det samme gælder for Cecilie Kramer, der var en fantastisk målmand.
De seneste knap fire år har jeg har arbejdet med Ann-Kathrin Dilfer, og jeg er stolt over at se, hvordan hun har rykket sig. Det er en fornøjelse at se.

- Jeg har selv valgt at give slip efter otte år i klubben, da jeg føler at tiden er inde til fornyelse omkring holdet. Det har været hektisk at have et fuldtidsarbejde ved siden af så mange timer i klubben, og det betyder derfor et farvel til fodbolden.

- Min tid i klubben har været fantastisk og jeg har elsket hvert et sekund. De relationer jeg har fået skabt er jeg utrolig glad for, og på trænerkontoret har jeg opbygget relationer for livet.

Thomas Jensen har to mesterskaber og to pokaltitler på cv'et.

På hele klubbens vegne vil vi gerne takke Thomas for et langt og godt samarbejde, og ønsker ham alt det bedste for fremtiden.