Stor fanzone til kvindeholdets afgørende kamp lørdag

10.06.2024 12:30

Lørdag er der lagt op til en vaskeægte guldkamp på Bane 2, hvor Gjensidige Kvindeligaens to førerhold brager sammen i sidste spillerunde med kampstart kl. 14:00.

FC Nordsjælland topper ligaen forud for opgøret, så vores kvindehold skal bruge en sejr for at sikre sig mesterskabet.

Vi har sørget for en udvidet Fanzone til kampen, som allerede åbner kl. 12:00, så du kan komme tidligt og tage hele familien, venner og kolleger med til et brag af en kamp på Bane 2.

Sådan trækker du billetter til kampen
Hvis du har sæsonkort eller billetabonnement, skal du på forhånd trække dine billetter til kampen, da vi forventer stor efterspørgsel. Det kan du gøre her.

Vær opmærksom på, at du skal fremvise dit sæsonkort eller billetabonnement sammen med fribilletten i indgangen.

Hvis du blot ønsker at købe billetter til kampen, kan du gøre det her

Se aktiviteterne i den udvidede fanzone nedenfor:

Hoppeborg
For de yngste fans og dem med barnlige sjæle er der opsat store, farverige hoppeborge, hvor børnene kan springe, lege og bruge deres energi i trygge rammer.

Corn-Hole
Tag dine venner og familie med til en omgang corn-hole! Test jeres præcision og konkurrence-evner i dette sjove og enkle kastespil, der altid bringer smil og jubel frem.

Lykkehjul
Prøv lykken ved vores lykkehjul og vind fantastiske præmier. Hvert spin er en chance for at gå hjem med noget særligt, og spændingen stiger, hver gang hjulet drejer.

Mød Nanok
Ingen fanzone uden vores elskede maskot Nanok! Kom og hils på Nanok, få taget billeder og måske endda et kram fra den bløde bjørn, der altid er klar til at sprede glæde og godt humør.

Der vil være mulighed for at stille sulten i Klubhuset, mens der også vil være foodtrucks - vi tænder også op i grillen.