Joh Foto

Sejr i Hjørring - guldduel venter på hjemmebane

08.06.2024 14:27

Lørdag eftermiddag ventede sæsonens sidste udekamp, da vi gæstede Fortuna Hjørring på Nord Energi Arena. Kampen blev vundet med 2-1, og der er derfor lagt op til den helt store guldduel næste weekend når vi møder FC Nordsjælland på Bane 2.

Der ventede en svær udekamp i Hjørring, hvor vi ikke havde vundet siden oktober i 2022.

Hjemmeholdet startede også kampen bedst og fik i det 14. minut tildelt et straffespark, som finske Tiia Peltonen tog sig af. Vores tyske keeper Ann-Kathrin Dilfer reddede straffesparket men der blev dømt omspark, da Dilfer sprang for hurtigt. Omsparket sparkede Peltonen over i modsatte side af målet, og til trods for at Dilfer havde læst det, kunne hun ikke stoppe skuddet. 1-0 til hjemmeholdet.

Vi dominerede store dele af kampen, og fik skabt et par skudmuligheder i første halvleg. Vi måtte dog gå til pause bagud med en enkelt.

I anden halvleg fik vi skubbet holdet længere op på banen og det gave pote. En bolderobring på hjemmeholdets banehalvdel, hvor vi hurtigt fandt Nanna Christiansen på siden af feltet. Indlægget fandt Dajan Hashemi, der sikkert headede bolden i kassen til 1-1 i det 59. minut.

Vi kom tættere på og i det 74. minut kom forløsningen. Julie Tavlo sprang højest på et hjørnespark, og fik headet bolden over i det lange hjørne til en 2-1-føring.

Føringen holdt hjem, og vi rejser hjem til Vestegnen med tre utrolig vigtige point.

Sæsonens sidste kamp venter lørdag 15. juni kl. 14:00, hvor vi møder FC Nordsjælland på Bane 2 i Brøndby. En direkte kamp om mesterskabet.