Joh_foto

Nea Lehtola forlader kvindeholdet

26.06.2024 10:04

Finske Nea Lehtola forlader Brøndby IF Women denne sommer.

Det blev to år på Vestegnen, hvor Nea fik spillet 44 kampe i den gule trøje, og hvor hun undervejs også er kommet ind omkring det finske landshold igen.

Nea Lehtola sætter ord på sit skifte:

- Desværre er min tid i Brøndby slut, og det er svært for mig at finde ordene, da klubben er begyndt at føles som at være hjemme. Men tiden er inde til det næste skridt i min karriere.

- Først og fremmest har det været en ære at trække den gule bluse over hovedet, og samtidig være med til at kæmpe om titler. Det blev desværre ikke til guld i år, men det skal ikke overskygge to gode år. Brøndby har været med til at give mig flere værktøjer på banen og nye venner, som jeg for altid vil værdsætte.

- Jeg vil gerne takke alle i staben og alle mine holdkammerater, som har hjulpet mig på og uden for banen. Især gennem min længere skadesperiode betyder meget for mig. Der skal også lyde et kæmpe tak til alle de fans, som har støttet mig og holdet gennem de gode og dårlige perioder. Tak til hele klubben for en masse specielle øjeblikke, som jeg ikke vil glemme.

Vi takker Nea for to gode år og ønsker hende held og lykke fremover.