Joh Foto

Louise Winter indstiller karrieren

12.06.2024 08:01

Lørdag venter der en sand guldkamp, når vi møder FC Nordsjælland på Bane 2, og her skal vi samtidig også sige farvel til en af vores helt store spillere på Vestegnen.

Louise Winter indstiller nemlig karrieren efter denne sæson, og derfor bliver lørdag en special dag for midtbanespilleren, da det samtidig bliver hendes sidste hjemmekamp for Brøndby IF, mens pokalfinalen i næste uge bliver punktummet for en lang og flot karriere.

Den 36-årige midtbanespiller står noteret for 259 kampe i den gule trøje på tværs af alle turneringer, hvor det er blevet til 53 mål. I sin tid i klubben har hun været med til at vinde mesterskabet tre gange og pokalturneringen fire gange.

Louise Winter ser tilbage på en flot karriere:

- Jeg har haft mange fantastiske år i Brøndby IF, og jeg er stolt af alt det, jeg har opnået. Brøndby IF betyder så meget for mig, så at jeg kan få lov til at indstille karrieren her, er meget specielt. Jeg vil gerne takke alle trænere, frivillige, fans og holdkammerater for en fantastisk tid, som jeg vil se tilbage på med stor glæde.

Men det er som sagt ikke helt slut endnu. Den rutinerede midtbanespiller glæder sig til de to finaler, der venter de kommende dage.

- Jeg håber selvfølgelig på, at vi får afsluttet det på en ordentlig måde. Det er klart, at det ville være en stor drøm for mig at slutte min karriere med et dansk mesterskab og en pokaltitel.