Flere kontraktforlængelser hos kvinderne

26.07.2024 09:20

I sidste uge mødte vores blågule kvinder ind til opstarten frem mod den nye sæson, og her er der blevet arbejdet hårdt på at sikre nye kontrakter til flere af vores spillere.

Kvinderne sparker sæsonen i gang 11. august, når de møder Fortuna Hjørring hjemme i Brøndby i Gjendsidige Kvindeligaen.

I starten af september skal kvinderne spille første runde af kvalifikationen i UEFA Women's Champions League, som afvikles som en miniturnering med deltagelse af fire hold. Læs mere om kvindernes kvalifikation her.

Blandt forlængelserne er den rutineret midtbanespiller Cecilie Buchberg, offensivspilleren Linnéa Borbye, og Laura Hermann, der desværre har været ude med en knæskade siden december. Derudover har kvindeholdet forlænget med 18-årige Andrea Friis, der gør sig i forsvaret,

En ny spiller i truppen er 18-årige Frederikke Bruun, der rykkes permanent op fra U19-holdet, hvor hun var anfører den seneste sæson. Bruun får trøjenummer 22 og gør sig primært på back positionen.

Kontraktforlængelser:
Cecilie Buchberg - sommer 2026
Andrea Friis - sommer 2025
Laura Hermann - sommer 2025
Linnéa Borbye - sommer 2026
Frederikke Bruun - sommer 2026

Head of Women’s Football Kim André Pedersen sætter ord på de fem kontraktforlængelser i kvindetruppen.

- Vi har arbejdet hårdt den første tid i opstarten og har fået skrevet en del nye kontrakter. En del gode kontraktforlængelser, og vi håber, at vi kan sikre flere inden længe. Vi har et kompetitivt hold, godt nok med nogle skader, men det ser godt ud.

- Nu handler det om for os at arbejde hårdt på træningsbanen, og så skal vi også sørge for at vise tillid til vores yngre piger, som er på vej op på førsteholdet. Fremtiden ser lys ud, og de kontraktforlængelser vi har fået lavet nu, er vi virkelig glade for, fortæller Kim André.

Første træningskamp venter lørdag 27. juli, når vi møder B.93, der er rykket op i Gjensidige Kvindeligaen. Kampstart er kl. 13:00 på Bane 2 i Brøndby, og der er fri entré.