Johanna Alm er ny Brøndby-spiller

19.01.2024 10:01

Brøndby IF og svenske Johanna Alm er blevet enige om en 1,5-årig aftale, der løber frem til sommeren 2025.
Den 22-årige back kommer på en fri transfer, og har de seneste fire sæsoner spillet for Linköping FC i den bedste svenske række, OBOS Damallsvenskan.

Som ungdomsspiller har hun repræsenteret det svenske U19- og U23-landshold ad flere omgange.

Nytilkomne Johanna Alm fortæller om skiftet til Brøndby IF.

- Jeg kan godt lide den måde som Brøndby IF spiller på, og det føles som et perfekt miljø for mig, at udvikle mig i. Da jeg talte med Claus og Per fik jeg et godt indtryk af klubben og holdet. 
Brøndby IF har haft stor succes i dansk kvindefodbold og i Women's Champions League. Nu er de i toppen af ligaen, og har som mål at vinde ligaen og pokalen. Den rejse vil jeg rigtig gerne være en del af.

- Jeg er en holdspiller og leder, som kan lide at tale på banen. Jeg er hurtig, har en god spilforståelse, og er god i pasningerne. Jeg glæder mig til at komme i gang, og give mig 100% for klubben, afslutter Johanna Alm.

Sportschef Claus Jensen har længe prøvet at overtale den unge forsvarsspiller, og er glad for at det endelig lykkedes.

- Vi er glade for at det lykkedes at lande en aftale med Johanna. Hun er en rigtig dygtig forsvarsspiller, som kan dække alle pladser i bagkæden. Vi glæder os til at få spillet Johanna ind på holdet, og vi er helt sikre på, at vi nok skal få stor gavn af Johanna.

Johanna Alm får trøjenummer 19, og kan få sine første minutter i Brøndby-trøjen på lørdag.
Her møder vi FC Rosengårds akademi-hold kl. 15:30 på Bane 2 i Brøndby.