Uafgjort i testkamp på træningslejr

18.02.2024 09:06

Lørdag middag mødte vi BIIK-Shykment fra Kazakhstan i en træningskamp på Mardan Sports Complex i Tyrkiet. Opgøret endte 1-1 efter en sen reducering fra modstanderholdet.

Vi dominerede kampen i store perioder, og bolden var derfor primært på deres banehalvdel, hvor den sidste skarphed manglede fra vores side.

Efter 10 minutters spil var Buchberg tæt på at score men afslutningen ramte stolpen.

Få minutter senere fik Halldórsdóttir sparket os i front, da hun var hurtigst over en løs bold i feltet.
Det resterende spil i første halvleg kontrollerede vi dog uden for alvor at blive farlige.

I midten af anden halvleg var indskiftede Nergård tæt på at udbygge føringen. Hun måtte dog se sit langskud ramme overliggeren.

I det 76. minut var Einlykke tæt på at score da hun efter et par driblinger fik sendt et langskud snært forbi det fjerne målhjørne.

Med fem minutter tilbage af kampen fik modstanderholdet fundet en fri spiller i feltet, der kunne prikke den ind til 1-1. Det var første og eneste chance til BIIK-Shykment i opgøret.

I morgen rejser truppen tilbage til Danmark, hvor de sidste forberedelser venter forud for et spændende forår. Første betydningsfulde kamp er 9. marts kl. 15:00, hvor vi møder Kolding IF på udebane i kvartfinalen i Gjensidige Kvindepokalen.