Joh Foto

Sejr over FC Minsk i sidste Champions League opgør

09.09.2023 17:37

Lørdag eftermiddag vandt vi 2-1 over belarusiske FC Minsk i vores sidste Champions League-kamp i denne omgang. Sejren betyder koefficientpoint til Danmark og en større præmiepenge til os.

Efter blot otte minutter opsnappede Minsk-angriberen Natalya Mashina en bold i forsvaret, og kunne let sparke den i et tomt mål til 0-1.

Fire minutter senere var vi tæt på en reducering efter et hjørnespark men Julia Tunturi måtte se sit skud ramme overliggeren, og efterfølgende blev bolden blokeret på stregen.

I det 15. minut fik Kathrine Larsen pareret bolden over mål, efter en kæmpe mulighed til Minsk-angriberen.

Første halvleg bød på flere store chancer men Minsk-keeperen stod i vejen i flere omgange. Vi gik derfor til pause med 0-1.

Blot fire minutter inde i anden halvleg fandt Natalia Wróbel en fri Jennifer Einlykke i feltet. Afslutningen ramte en Minsk-forsvarer og gik i mål til 1-1.

I det 52. minut var Jennifer Einlykke tæt på at score sit første Champions League-mål men afslutningen endte i hænderne på Minsk-keeperen.

Vi pressede yderligere på, og i det 81. minut fik Cecilie Buchberg nettet til at blafre. En høj bold blev taget ned med brystet, og med en helflugter lagde hun den over en chanceløs Minsk-keeper.

Der blev ikke scoret yderligere, og vi vandt derfor kampen 2-1.

Næste kamp er lørdag 16. september kl. 13:00 når Fortuna Hjørring gæster Bane 2. Du kan købe billetter til opgøret her.