Joh Foto

Sejr i Aarhus

02.09.2023 16:38

Lørdag eftermiddag gæstede vi et velbesøgt Ceres Park i Aarhus, hvor vi kunne rejse hjem til Vestegnen med alle 3 point efter en 2-0 sejr over AGF.

Allerede fra første fløjt satte vi os på kampen, og der skulle blot gå ni minutter før første scoring faldt.
En god dybdebold fra Julie Tavlo blev timet til perfektion af Linnéa Borbye der sikkert lagde bolden under en fremadstormende AGF-keeper. 

Der blev presset yderligere på, og vi kontrollerede størstedelen af kampen. Vi skulle dog helt hen til dommerens tillægstid før næste scoring faldt. Et hjørnespark fra Nea Lehtola endte efter lidt tumult for fødderne af Louise Winter der fik sparket kuglen over målstregen.

I anden halvleg var det lige ved og næsten i flere omgange, hvor Linneá Borbye måtte se et langskud prelle af på ydersiden af stolpen. 

På tirsdag 5. september rejser truppen til Oslo i Norge, hvor der venter kvalifikationskampe i UEFA Women's Champions League. Her møder vi Celtic FC onsdag 6. september kl. 14:00 på Intility Arena.
Kampen kan ses på Brøndby TV+.

Næste kamp i Gjensidige Kvindeliga er lørdag 16. september, hvor Fortuna Hjørring kommer på besøg. Du kan købe billetter til opgøret her.