Per Nielsen forudser svært opgør mod FC Nordsjælland

29.09.2023 08:55

På lørdag skal vores kvinder til Farum for at forsøge at fortsætte deres fremragende start på sæsonen, hvor de har gjort rent bord med tre sejre i lige så mange kampe. Det bliver dog ikke en let opgave for de blågule kvinder, lyder det fra cheftræner Per Nielsen.

- Det bliver en svær kamp. Vi havde nogle tætte opgør i sidste sæson, hvor vi i nogle kampe spillede godt og i andre kampe spillede knapt så godt. FC Nordsjælland er en god modstander, der som nærmest det eneste hold i ligaen udover os gerne vil forsøge at have bolden og være spilstyrende, siger Per Nielsen

Han ser frem til kampen, og taktikken ligger fast. Der bliver dog ikke ændret særligt meget til lørdagens opgør.

- Vi laver ikke særligt meget om på taktikken mellem de forskellige kampe. Vi vil forsøge at tage bolden til os og være spilstyrende, men det bliver svært, for netop dét er også en af FC Nordsjællands styrker, lyder det fra Per Nielsen.

En sejr vil betyde, at vi fastholder vores placering som førerhold i Gjensidige Kvindeligaen, samtidig med at vi kan få lagt lidt afstand til de andre tophold. Netop dét tænker cheftræner Per Nielsen dog ikke meget over.

- Det er klart, at det altid betyder meget at få en sejr. Sejre giver selvtillid og en tro på de ting, vi går og laver. Men vi tænker ikke over dét at kunne trække fra de andre hold. Sæsonen er lang, og det handler om at være nummer et, når sæsonen er slut.

Til kampen mod FC Nordsjælland har vi i samarbejde med Brøndby Support og Brøndby Women Fanklub arrangeret en fan-bustur, hvor blågule fans sammen vil køre til Farum for at støtte vores kvinder. Det er et tiltag, som vækker glæde hos cheftræner Per Nielsen og resten af holdet.

- Det betyder rigtigt meget, at der er begyndt at være så mange, som kommer ud og ser vores kampe. Og det er dejligt at høre, at der bliver arrangeret sådan nogle tiltag som en fanbus her. Det glæder os, og vi kan mærke støtten ude på banen, slutter Per Nielsen.

Kampen mod FC Nordsjælland bliver sparket i gang på lørdag klokken 15:30. Du kan stadig nå at få billetter til fan-busturen. Du kan læse mere om mødested, tidspunkt samt købe billet her.

Kampen vil desuden som altid blive vist på Viaplay.