Nederlag i Farum

30.09.2023 15:25

Lørdag eftermiddag gæstede vi et velbesøgt Right to Dream Park, hvor vi måtte se os slået med 3-0.

Kampen var generelt lige, og vi stod også for kampens første afslutning, hvor Nanna Christiansen kunne se FCN-keeperen skubbe bolden over mål.

Herefter indkasserede vi to hurtige scoringer, hvor hjemmeholdets Karen Knudsen og Emilia Asgeirsdottir stod for scoringerne. Vi gik dermed til pause med stillingen 2-0.

Efter 73 minutters spil fik hjemmeholdet scoret til 3-0, da de fik sendt en lang bold i dybden til deres højrekant, der let kunne finde en fri Emilia Asgeirsdottir.

Næste kamp er onsdag 4. oktober, når vi gæster Allerød FK i 3. runde af Gjensidige Kvindepokalen.
Søndag 8. oktober kl. 12:00 spiller vi næste kamp i Gjensidige Kvindeliga, hvor vi får besøg af Kolding IF.