Joh Foto

Exit i Champions League efter nederlag til Celtic FC

06.09.2023 14:17

Onsdag eftermiddag måtte vi desværre se os besejret af Celtic FC med 0-1, hvilket betyder at vi er ude af dette års UEFA Women's Champions League.

Det var hård og lige kamp, der bølgede frem og tilbage med muligheder til begge hold.

Efter 10 minutter var vi tæt på scoring efter klumpspil fra et hjørnespark, hvor bolden blev reddet på stregen. Blot ni minutter senere var vi tæt på igen. Her måtte Natalia Wróbel se sin afslutning prelle af på stolpen efter en redning fra Celtic-keeperen Kelsey Daugherty.

Celtic FC bød sig mere til i slutningen af første halvleg, og i det 35. minut blev Celtic-angriberen Colette Cavanagh sendt i dybden på en friløber. Her fik Ann-Kathrin Dilfer gjort sig bred og afværgede skuddet.

Skotterne kom bedst ud til anden halvleg og fik afprøvet Ann-Kathrin Dilfer i flere omgange fra distancen. De fik dog scoret kampens enlige mål i det 69. minut efter et hjørnespark, hvor bolden dumpede ned for fødderne af Celtic-anføreren Kelly Clark, der let kunne sparke den i mål.

Vi var tæt på at få reduceret i det 72. minut efter et hjørnespark, der landede for fødderne af Natalia Wróbel i feltet. En chanceløs Celtic-keeper kunne se afslutningen mod det lange hjørne blive afværget af en Celtic-spiller en meter fra stregen.

Næste kamp spilles på lørdag kl. 14:00, hvor vi møder taberen af Vålerenga Fotball eller FC Minsk. De to hold møder hinanden i aften kl. 20:00 Intility Arena.

Vores kamp på lørdag kan streames på Brøndby TV+.