Paula Duda

Disse spillere skal afsted med landsholdet

13.09.2023 13:30

Efter en stærk start på sæsonen i de hjemlige turneringer for både senior- og ungdomsholdene, er det blevet tid til sæsonens første landsholdssamling. Flere af vores spillere skal på landsholdsopgave, og du kan herunder finde ud af, hvem der skal i aktion. 

Kathrine Larsen - Danmark

Vores stærke keeper er blevet udtaget til den første landsholdstrup siden VM i Australien & New Zealand i juli og august.

I denne omgang gælder det Nations League, hvor kvinderne først møder Tyskland og siden Wales 

I Nations League-turneringen er der både OL-pladser samt bedre forudsætninger i næste års EM-kvalifikation på højkant.

Larsen og resten af kvindelandsholdet tager imod Tyskland på Energi Viborg Arena fredag den 22. september. 

Kampen vises på DR1 med kampstart kl. 18:00.

Tirsdag den 26. september gæster kvinderne Wales på Cardiff City Stadium i Cardiff. 

Kampen kan ses på DR2 med kampstart kl. 20:15.

Nea Lehtola - Finland 

Vores 24-årige back skal sammen med resten af Finlands A-landshold møde Slovakiet og Rumænien i Nations League.

Den 22. september kl. 17:30 tager finnerne imod Slovakiet i Turku, mens de fire dage senere kl. 18:00 gæster Rumænien i hovedstaden Bukarest. 

Natalia Wróbel - Polen

Vores 20-årige kantspiller er endnu engang blevet udtaget til det polske landshold, der denne gang møder Grækenland og Ukraine i Nations League. 

Den 22. september kl. 19:00 gæster Wróbel og resten af det polske landshold Grækenland i Athen, mens de den 26. september kl. 18:00 lægger eget græs til opgøret mod Ukraine i Gdynia.

Meryem Baskaya - U19 Danmark

Vores forsvarsspiller er blevet udtaget til Danmarks U19-landshold, der gæster England i en venskabskamp den 20. september kl. 14:00 i Burton upon Trent. Opgøret er U19-landsholdet sidste kamp, inden de tager hul på kvalifikationen frem mod U19 EM til næste sommer.

Laiba Khan - U17 England

Vores unge back er blevet udtaget til det engelske U17-landshold, der tager imod Tyskland i to omgange. Begge opgør er venskabskampe.

Den 22. september kl. 19:00 bliver første opgør fløjtet i gang, mens de to hold igen mødes den 25. september kl. 13:00. Begge opgør bliver spillet på St. George’s Park i Burton.

Isabella Damm og Caroline Thane-Bisgaard - U16 Danmark

Det danske U16-landshold tager imod Schweiz over to opgør, og her er Isabella Damm og Caroline Thane-Bisgaard udtaget. 

Første opgør blev spillet tirsdag den 12. september kl. 16:00 på Varde Stadion. Her måtte Danmark lide et nederlag på 0-3. Vores målmand Damm spillede hele kampen, mens vores midtbanespiller Thane-Bisgaard blev skiftet ind efter pausen.

Holdet har dermed mulighed for at få revanche, når Billund Stadion fredag den 15. september kl. 11:30 lægger græs til det andet opgør.