Brøndby IF Women mærker støtten fra Boozt Fællesskabet

28.09.2023 16:01

Boozt Fællesskabet er et tiltag, som Boozt går meget op i. Boozt er dit online stormagasin og vil gøre en positiv forskel for Brøndby IF Women og Fanscenen. Ved at tegne målaktier kan du også være med til at gøre en positiv forskel og samtidig have mulighed for at vinde fede og unikke præmier.

Det er der allerede en masse, som gør, men der er plads til flere. Og det er valgfrit, hvor meget man støtter med, så alle kan være med. Og du vælger selv, hvem pengene skal gå til.

Første delmål opnået

Det er yderst glædeligt, at Boozt Fællesskabet nu kan gøre en positiv og vigtig forskel for Brøndby IF Women. Der er nemlig samlet 31.048 kroner ind, hvilket gør at Brøndbys bedste kvindehold fremover har endnu bedre muligheder for at restituere. Kvindeholdet har nemlig modtaget deres spritnye kompressionsstøvler, hvilket naturligvis vækker stor glæde hos den fysiske træner Andreas Gulstad Kure. 

- Med de nye recovery boots kan vi styrke vores restitutionsstrategier, hvilket jo kommer os til gode i et tæt kampprogram med deltagelse i flere turneringer. Kompressionsstøvlernes tætning bidrager både til, at der vil strømme mere ilt til de ømme dele af kroppen samtidig med, at de hjælper med at fjerne affaldsstoffer fra musklerne, hvilket er med til at fremme restitutionen. Kæmpe tak til Boozt Fællesskabet, siger Andreas Gulstad Kure.

Initiativet og de nye kompressionsstøvler er også blevet glædeligt modtaget i truppen, lyder det fra viceanfører Julie Tavlo.

- Det betyder rigtigt meget for os, at vi er en del af Boozt Fællesskabet, da det giver os mulighed for at få nogle ekstra ressourcer til holdet. Det er ikke nogen hemmelighed, at kvindefodbolden stadigvæk halter efter, men netop et sådant tiltag kan gøre en kæmpe forskel for os, da det giver os mulighed for at optimere steder, vi ellers ikke ville have råd til - som vi eksempelvis har gjort med vores nye kompressionsstøvler. Det giver os endnu bedre forudsætninger for at skabe gode resultater, siger Julie Tavlo.

Joh Foto

Boozt vil opnå mere

Boozt er kendetegnet som en ambitiøs virksomhed med en kultur, hvor hver dag er en mulighed for at gøre en positiv forskel. Derfor stiller Team Lead for sponsorater og partnerskaber, Daniel Meisling Nielsen, sig heller ikke tilfreds. Ønsket hos Boozt er at styrke kvindeholdets forudsætninger yderligere.

- Det betyder virkelig meget for Boozt at være med til at gøre en positiv forskel og sammen med fans af Brøndby IF ønsker vi at bakke yderligere op om fanscenen og kvindefodbolden. Vi ser frem til at løfte tingene til et højere niveau i samarbejde med de mange støtter. 

Bliv en del af fællesskabets forløsende rytme. Udover at bidrage til Fanpuljen og Brøndby IF Women får du også mulighed for at vinde fede præmier hver måned som eksempelvis VIP-billetter til Brøndby Stadion, matchworn trøjer, trøjer fra Brøndby Shoppen og meget mere.

Tegn målaktier og vind fede præmier sammen med Boozt her.

Du kan blandt andet vinde den unikke Equality-trøje fra hummel, som blev udsolgt på under 24 timer.