Joh Foto

Sejr over AGF

12.11.2023 16:32

På en mindre regnfuld søndag kunne de fremmødte tilskuere se frem til en duelpræget og intens kamp mellem Brøndby IF og AGF, som leverede høj underholdningsværdi. Kampresultatet blev også til stor glæde en Brøndby-sejr på 2-1 at varme sig på i efterårskulden.

Kampen begyndte med et mindre Brøndby-overtag og det var heller ikke meget der manglede, før Sofie Hornemann efter 11 minutter kunne have bragt os foran. Herefter svingede boldbesiddelsen frem og tilbage mellem de to hold. Selvom de første 25 minutter blev spillet med høj intensitet og vildskab i duellerne, var det dog ikke store chancer nogen af holdene kom frem til. Det var dog heller ikke ufortjent, da AGF bragte sig foran 0-1 efter 27 minutters spil på et flot mål, som efterlod fødselaren Ann-Kathrin Dilfer chanceløs i Brøndby-målet. Kort før pausen fik vi tildelt et straffespark, som Nanna Christiansen i første omgang brændte, men hun var hurtigst over riposten, kunne og sende bolden i nettet til pausestillingen 1-1.

Anden halvleg startede også med høj intensitet. Det var lige ved at være den perfekte start på anden halvleg, da Louise Winter efter 47 minutter blev spillet fri foran mål. Desværre blev afslutningen afrettet til et hjørnespark. Herefter fortsatte takterne fra første halvleg med bølgende boldbesiddelse frem og tilbage og chancer i begge ender. Det var derfor også forløsende, da Sofie Hornemann fandt netmaskerne efter 62 minutter og gjorde det til slutresultatet 2-1.

Næste kamp er onsdag 15. november mod HB Køge, hvor vi gæster Capelli Sport Stadion. Kampstart er kl. 19:00. Herefter venter endnu en vigtig udekamp. Denne gang mod ærkerivalerne fra Fortuna Hjørring. Denne kamp spilles søndag 19. november kl. 13:00 i Hjørring.

Næste hjemmebane kamp er 25. november, hvor vi tager imod FC Nordsjælland på Bane 2 kl. 13:00.
Der kan købes billetter her.