Joh Foto

Per Nielsen inden storkamp på Bane 2: Vi er helt klar

03.11.2023 15:09

Lørdag 4. november klokken 12:45 er der storkamp på Brøndby Stadions Bane 2, når vores Kvindeliga-hold for første gang i sæsonen krydser klinger med HB Køge. De blågule kvinder går ind til kampen med en sejr mod AaB i bagagen, og netop indtrykket fra den kamp gør, at cheftræner Per Nielsen går ind til opgøret med fine forventninger.

- Jeg forventer, at det bliver et tæt opgør. De er dygtige. Vi har været lidt nede i en bølgedal, og har kæmpet lidt med at finde vores eget spil. Jeg synes, at vi så en klar fremgang senest mod AaB. Så jeg forventer, at det bliver et tæt opgør, lyder det fra Per Nielsen, som fortsætter:

- Pigerne kan jo godt lide at spille de her kampe mod Fortuna og mod Køge. Så det betyder meget. I bund og grund er det jo en fodboldkamp ligesom alle andre fodboldkampe, men de er bare vigtige. 

Topkampen falder på bagkant af den netop overståede landsholdssamling, og derfor har Per Nielsens tropper haft en dag færre end normalt til at forberede sig til kampen. Det har dog ikke svækket klargørelsen, lyder det fra Per Nielsen, som derimod melder om gode træninger op til opgøret.

- Nu har vi en træning mere i dag, og vi har haft en træning i går, hvor vi også havde et lille møde, hvor vi snakkede lidt om Køge og lidt om os selv. Vi havde en god træning i går, hvor vi lavede en lille smule taktisk. I dag har vi en træning, hvor det gælder om at få rørt sig lidt, og så kigger vi lidt på nogle dødbolde. Og så er vi helt klar til i morgen. 

Inden kampen indtager vi fjerdepladsen i Gjensidige Kvindeliga med 13 point. Vi har fire point op til HB Køge på førstepladsen. Dermed vil vi med en sejr hente gevaldigt ind på lørdagens gæster. Noget som Per Nielsen selvfølgelig også har bemærket, og som for ham vil være af stor betydning, hvis det skulle ske. 

- Hvis du kigger på tabellen, så er det en vigtig fodboldkamp for os, som vi helst ikke må tabe. Så selvfølgelig vil det betyde noget at være med der, hvor vi gerne vil være med. Skulle det ikke gå, som vi håber, så er det jo ikke sådan, at vi er ude af det hele. Men så gør vi det rigtig svært for os selv, siger Per Nielsen.

Billetterne til lørdagens kamp er sponsoreret af kampens Kamp Partner Arbejdernes Landsbank, og staben og spillerne håber, at der vil dukke mange blågule fans op på Bane 2.

- Det betyder meget. Det er altid fedt, når der kommer mange mennesker til kampene. Det sætter pigerne også enormt meget pris på. Så vi håber, at der kan komme en del mennesker ud og se på. Det er helt klart med til at give et ekstra boost til pigerne, slutter Per Nielsen.

Kampen bliver fløjtet i gang lørdag 4. november kl. 12:45 på Brøndby Stadions Bane 2. 

Du kan hente fribilletter til kampen her.

Der vil i forbindelse med kampen være masser af underholdning og aktiviteter både før og under opgøret.

Hvis du ikke kan komme forbi Bane 2, kan du også se kampen på TV3 Sport og Viaplay med optakt fra klokken 12:30.