Joh Foto

Linnéa Borbye inden AGF-opgør: Bare vi vinder

10.11.2023 13:12

Vores Kvindehold skal på søndag i aktion, når de hjemme på Brøndby Stadions Bane 2 tager imod den aktuelle 6.-plads fra AGF. De blågule kvinder kommer ind til opgøret med en solid 2-0-sejr over HB Køge i bagagen fra forrige weekend, og ifølge den offensive profil Linnéa Borbye, er der flere elementer fra kampen, som de kan tage med til søndagens opgør.

- Vi har helt sikkert en masse, vi kan tage med fra kampen mod HB Køge. Vi har jo noget selvtillid i bagagen som vi kan tage med. Og så viste vi også en god kampånd og en fight, som vi naturligvis også vil tage med ind til kampen. Og det er jo en mega vigtig kamp. Vi har tre kampe på en uge, så det er virkelig vigtigt, vi starter godt ud med at slå AGF, siger Linnéa Borbye.

Den driblestærke kantspiller er udmærket bekendt med AGF, da hun blandt andet var med sidste gang, vi mødte det aarhusianske hold. Derfor er hun forberedt på, hvad der venter dem.

- Jeg forventer, det bliver en meget fysisk kamp, hvor vi kommer til at gå ind i mange nærkampe. Og så forventer jeg også, at vi kommer til at have bolden meget. Det er en kamp, hvor vi skal komme til rigtig mange chancer og forhåbentlig også score en del mål. Og så skal vi selvfølgelig prøve at holde nullet i den anden ende.

I det forrige opgør mod AGF på udebane tilbage i september scorede Borbye det første mål i en kamp, som endte 2-0 til de blågule kvinder. Spilleren selv håber da, at den historie gentager sig, men at hun selv skal på måltavlen kommer i anden række.

- Jeg håber da, at jeg scorer igen, men det vigtigste er, at vi vinder. Og hvis det så er nogle andre, der skal score, så er det fint med mig. Bare vi vinder.

Kvinderne indtager inden søndagens opgør ligaens 4.-plads og vil med en sejr på søndag kun være et point fra toppen af tabellen. Noget som for Borbye vil være vigtigt med blik på resten af sæsonen.

- Det er selvfølgelig mega vigtigt, at vi holder os deroppe i toppen af tabellen. Vi vil jo gerne vinde guldet i år, så der er ikke andre muligheder, end at vi skal vinde den her kamp og holde trit med pointene. Og så har vi Køge, Fortuna og Nordsjælland igen i de efterfølgende kampe, så det er rigtigt vigtigt, at vi starter godt ud (mod AGF, red.) også bare for at selvtilliden og mentaliteten er det rigtige sted til de her kampe, slutter Linnéa Borbye.

Kampen bliver fløjtet i gang søndag 12. november kl. 14:00 på Brøndby Stadions Bane 2.

Du kan købe billetter til kampen her.