Brøndby IF Women skriver kontrakt med Meryem Baskaya

27.11.2023 13:09

Brøndby IF har skrevet kontrakt med 18-årige Meryem Baskaya. Aftalen, som er Baskayas første professionelle, løber frem til vinter 2025. Det store forsvarstalent har været i klubben, siden hun var 12 år gammel, så det har selvsagt vakt stor glæde hos hende at kunne sætte sit navn på en aftale for de blågule. 

- Det betyder enormt meget at indgå denne kontrakt med Brøndby IF. Det er en pigedrøm, som er gået i opfyldelse og en kæmpe ære, da det samtidig åbner op for nye muligheder og udfordringer i min fodboldkarriere. Jeg er begejstret for at være en del af Brøndby, da klubben har en stærk tradition og kultur, som passer perfekt med min personlighed, lyder det fra Meryem Baskaya, som efterfølgende sætter ord på, hvorfor valget netop faldt på Brøndby IF.

- Der var ikke ret svært. Jeg er en Brøndby-pige og har spillet her siden U12. Jeg har været i dette miljø, siden jeg startede til fodbold. Det er her, jeg føler mig hjemme. Med det beundrer jeg også det udviklingsmiljø, Brøndby har - dét at unge talenter udvikles til førsteholdet, som jeg nu selv er en del af. Klubbens historie, passionen fra fansene og muligheden for at spille på et højt niveau har desuden også tiltalt mig meget.

- Jeg ser Brøndby IF som en stor familie, som vil det bedste for sine talenter og arbejder målrettet for at gøre dem dygtige til højeste niveau i Danmark eller endda næste niveau som landsholdet eller udlandet.

- Med denne kontrakt ser jeg frem til at forsøge at indfri mine fremadrettede mål, som er at bidrage til klubbens succes og at vinde trofæer sammen med holdet og skrive historie. 

Baskayas glæde over sin kontrakt deles også af sportschef for Brøndby IF Women, Claus Jensen:

- Meryem har været inde i en fremragende udvikling i hendes foreløbige seks år i klubben, så det er med stor glæde, at vi nu indgår en kontrakt sammen. Det glæder os at kunne skrive under med en af vores egne spillere, som har været igennem vores ungdomssystem, hvilket også er en central del af strategien. Desuden ser vi et strålende talent i Meryem, som allerede er en fast bestanddel af det danske U19-landshold, så hun er helt klart en spiller for fremtiden, så der er ingen tvivl om, at det er en spiller med en lysende fremtid foran sig, som vi nu skriver under med.

Baskaya har fået trøje nummer 5. Hun er allerede noteret for 12 kampe for Kvindeliga-holdet, heriblandt et enkelt Champions League-opgør.