Storsejr i årets første træningskamp

28.01.2023 16:00

Lørdag eftermiddag var første divisionsklubben B93 på besøg i årets første træningskamp.
Det endte med en 8-0 sejr, efter en føring på 3-0 til pause. Trods hele otte mål, blev de alle fordelt ud på forskellige spillere.

I det 30. minut kom polske Natalia Wróbel på tavlen, da hun i feltet fik sparket bolden over i det lange hjørne. Blot seks minutter senere var Natalia i aktion igen. Denne gang i oplæggerens rolle, da hun med en lang bold fandt en fri Beatrice Persson, der nemt kunne sparke bolden forbi B93-keeperen.
Lige inden pausefløjtet var Anna Welin først på en dødbold, og kunne heade bolden i mål til 3-0.

Efter 65 minutter kunne Julie Tavlo gøre Anna Welin kunsten efter, da hun kom først på et hjørnespark, og kunne heade bolden i mål.
Seks minutter efter kom finske Julia Tunturi på tavlen, da hun var hurtigst over en ripost, og fik dermed scoret sit første mål i Brøndby-trøjen.
I det 73. minut blev vores anfører Nanna Christiansen spillet helt fri efter en flot stikning fra vores finske back. Nanna Christiansen lagde den sikkert over i det lange hjørne til 6-0.

I slutminutter kom Jennifer Einlykke og Cecilie Buchberg på tavlen, og kampen endte derfor 8-0.

Næste testkamp er lørdag 2. februar kl. 14:00, hvor svenske Växjö DFF kommer på besøg.
Kampen spilles på Bane 2, og der vil være fri adgang.