Linnéa Borbye skifter til Brøndby IF

30.01.2023 16:39

Brøndby IF og Linnéa Borbye har indgået en aftale, der binder den dansk-svenske offensivspiller til klubben for resten af sæsonen. Linnéa Borbye har senest tørnet ud for Sundby Boldklub i Gjensidige Kvindeligaen. 

Sportschef Claus Jensen glæder sig over tilføjelsen af den 21-årige offensivspiller.

- Det glæder os at få tilføjet Linnéa til truppen for resten af sæsonen. Hun er en yderst spændende offensiv-spiller med en god teknik og et godt flair med bolden. Hun er stadig ung, så vi tror på at vi i vores miljø kan være med til at udvikle hende endnu mere som fodboldspiller.

Selv fortæller Linnéa Borbye om skiftet til Brøndby IF.

- Jeg har skrevet under med Brøndby IF, da jeg kan se mig selv udvikle mig i klubben og samtidig være på et hold, som spiller attraktiv fodbold. Nu har jeg trænet med i et par uger, og jeg er enormt imponeret over træningsmiljøet. Intensiteten og tempoet er på et meget højt niveau, og jeg har ikke prøvet noget på samme hylde før. 

- Jeg er en hurtig spiller, som er god 1v1 og laver mange dybdeløb. I kan forvente, at jeg altid giver mig 100% for holdet, og at jeg gerne vil sættes i positioner, hvor jeg kan udfordre. 

Linnéa Borbye får trøje nummer 28, og fik i lørdags de første minutter i den gule trøje i træningskampen mod B93.