Testsejr over Växjö DFF

04.02.2023 16:05

Årets anden træningskamp blev lørdag eftermiddag vundet med 5-0 over svenske Växjö DFF.
Modstanderholdet er oprykkere til den bedste svenske række Damallsvenskan.

Efter ni minutter kom Freja Abildå på tavlen, da hun sparkede bolden i kassen fra et direkte hjørnespark.
Tre minutter senere fik Laura Hermann udbygget føringen efter et flot langskud.
I det 24. minut stod der 3-0 på måltavlen, da en fra udeholdet fik dirigeret bolden i eget net efter et hjørnespark. Med lidt mere skarphed kunne føringen have været endnu større til pause.

I det 57. minut ville anfører Nanna Christiansen også lege med. Efter flot bandespil med Cecilie Buchberg kunne hun let chippe bolden over en chanceløs Växjö-keeper.
Cecilie Buchberg var tre minutter senere hurtigst over en ripost, og fik sikkert sparket bolden op i nettaget til slutresultatet 5-0.

Næste træningskamp er på lørdag 11. februar, hvor svenske Vittsjö GIK kommer på besøg.
Kampen fløjtes i gang kl. 13:00 på Bane 2. Der er fri adgang til kampen.