Nanna Christiansen inden Kolding: Vi har revanche til gode

08.12.2023 19:55

Lørdag eftermiddag skal Brøndby IF Women endnu en gang i aktion, når årets sidste udekamp fløjtes i gang. I denne omgang gælder det Kolding IF på Fynske Bank Arena. 

De blågule kvinder går ind til opgøret med en stærk sejr over FC Nordsjælland i bagagen inden landsholdspausen, og ifølge holdets anfører, Nanna Christiansen, er det vigtigt at udnytte det nuværende momentum.

- Først og fremmest skal vi have den sejr. Det er det vigtigste. Dernæst håber jeg selvfølgelig, at vi bygger videre på vores seneste sejr mod FC Nordsjælland og får spillet noget god fodbold, skabt en masse chancer og får lukket ned bag til. Men sejren er helt klart førsteprioritet og det vigtigste.

De to klubber mødte senest hinanden i oktober på Bane 2, hvor gæsterne med et mål i overtiden kunne drage hjem til Kolding med sejren i behold. Ifølge Nanna Christiansen skal holdet fra Vestegnen derfor bevise, at nederlaget kun var en engangsforestilling.

- Vi har selvfølgelig en revanche til gode, og vi var slet ikke tilfredse med at tabe til Kolding på hjemmebane. Så vi vil selvfølgelig gøre alt for at kunne revanchere den kamp og vise at de ikke får en sejr igen. Det vil vi ikke tillade, lyder det fra stjernespilleren.

Kvinderne går ind til lørdagens kamp på førstepladsen i Gjensidige Kvindeligaen, og med kun to kampe tilbage i efterårshalvåret er der dermed gode muligheder for at kunne overvintre i toppen af tabellen. Det vil ifølge Nanna Christiansen selvsagt betyde meget, hvis det bliver tilfældet. 

- Det vil betyde meget at vinde på lørdag og dermed have chancen for at overvintre på førstepladsen. Det der med at ligge nummer 1 og vide, at man er de bedste, det er bare et selvtillidsboost, og det ser godt ud. Man ved, at man har gjort det godt. 

- Det med at kunne gå ind til forårssæsonen som nummer et gør, at man er ovenpå, og man er et skridt foran de andre. Desuden får man som etter lov til at slutte af på hjemmebane i sæsonens sidste kamp, så det kan også være af stor betydning, hvis det står til at skulle afgøres til allersidst, slutter Nanna Christiansen.

Kampen bliver fløjtet i gang lørdag kl. 13:00, og du kan som altid streame opgøret på Viaplay.