Velkommen til Dajan Hashemi

01.09.2023 14:59

Brøndby IF er blevet enige med offensivspilleren Dajan Hashemi om en 2-årig aftale, så den løber frem til sommeren 2025.

Dajan Hashemi kommer med erfaring fra flere europæiske ligaer. Her har hun repræsenteret svenske Linköping FC og Hammarby IF før turen gik til FC Nordsjælland tilbage i starten af 2021. Her blev det til 49 kampe i Gjensidige Kvindeliga, inden turen gik til italienske U.S Sassoulo, hvor hun senest har spillet det sidste halve år. 

Det 22-årige angrebs-talent har også repræsenteret ungdomslandsholdene i en længere årrække, hvor det er blevet til 22 mål i 39 ungdomslandsholdskampe. Især på U19-landsholdet gjorde Dajan Hashemi sig bemærket med 16 mål i 24 kampe. 

Dajan Hashemi fortæller om skiftet:

- Jeg er glad for at være her i Brøndby, og alle har allerede taget super godt imod mig. Der er en enorm kvalitet på holdet, og jeg er sikker på at det kan være med til at udvikle mig som spiller. Jeg glæder mig til at repræsentere og være en del af en klub som Brøndby IF, som har store ambitioner og vil vinde guld hvert år.

Sportschef Claus Jensen fortæller om den unge angriber:

- I Dajan får vi en utrolig teknisk spiller, der er meget udfordrende i sit spil. Hun kan begå sig på flere af de offensive pladser, og kan være med til at styrke konkurrencen yderligere. Hun er en lidt anderledes type spiller end de spillere vi har i truppen, og vi er sikre på at vi kan få stor gavn af hendes spidskompetencer.

Dajan Hashemi får trøjenummer 20, og kan få sin debut i morgen mod AGF på Ceres Park.