Farvel til Katrine og Andrea

27.05.2022 13:48

Katrine Winnem Jørgensen
Det blev til halvanden år i den gule trøje for Katrine, der dog har nået at opleve mange ting i sin tid i klubben.

- Jeg har været her i halvanden år og lært rigtig meget på den korte tid. Jeg har været så heldig at få kampe i Champions League og blive bekendt med hvor højt niveauet er. Jeg har samtidig også fået en masse gode venner i klubben.
Jeg skifter fordi jeg føler mig klar til nye udfordringer.

Den norske midtbanespiller har i sin Brøndby-tid spillet 41 kampe. Vi takker for indsatsen i Brøndby IF og ønsker Katrine held og lykke i fremtiden.

Andrea Jul Ougaard
Efter sommerferien starter der en helt ny tilværelse for 19-årige Andrea, da hun skal starte på college i USA.

- Jeg kan mærke, at jeg har brug for nyt græs under støvlerne for at kunne udvikle mig og opnå mine mål. Jeg er derfor virkelig glad for, at jeg har fået muligheden for at spille fodbold på college i USA. Jeg er sindssygt spændt på det, men jeg kan mærke, at det er det rigtige for mig.

Andrea blev i sommeren 2021 rykket op på førsteholdet fra klubbens U18-hold. Det blev derfor kun til et år i førsteholdstruppen, men hun kan alligevel tage en masse ting med sig.

- Jeg har spillet i Brøndby IF i tre år nu, og jeg har været meget glad for det. Klubben har været med til at udvikle mig både på banen, men også udenfor banen, hvor jeg har lært så mange dejlige mennesker at kende. 

Vi ønsker Andrea held og lykke i fremtiden, og takker for indsatsen i Brøndby IF.