Aftale med Mathilde Hagihara

24.05.2022 19:44

Det er med stor glæde, at vi kan offentliggøre at Mathilde Hagihara har sat sin underskrift på en 3-årig aftale med Brøndby IF.

Mathilde har fået indhop i løbet af foråret og i søndagens udebanekamp mod FC Thy-ThistedQ startede hun inde for første gang.

- Jeg har valgt at skrive kontrakt med Brøndby, da jeg har været rigtig glad for klubben, siden Lasse (U18 cheftræner) fik mig herud for et par år siden. Nu er jeg klar til at udvikle mig yderligere som fodboldspiller, og jeg er sikker på, at kvindeliga-holdet i Brøndby samt trænerteamet kan være med til at tage mig skridtet videre. Jeg ser frem til de nye udfordringer med et super godt hold med dygtige og søde spillere, som jeg glæder mig til at lære bedre at kende.

Mathilde eller Hagi som hun kaldes i klubben, spiller på den offensive del af banen og glæder sig til at vise sig endnu mere frem.

- Jeg er en spiller med god teknik, spilforståelse og masser af fart. Jeg elsker at træne og blive bedre til det, jeg gør. I kampe kan I forvente at se min hurtighed og teknik i offensive aktioner.

Hos sportschef Seref Aras er det med store glæde at få lavet en aftale med Hagi.

- Hagi har de seneste sæsoner været i en god udvikling på vores U18 hold. Hun har i denne sæson haft en del optræninger, som langsomt har ført til mere og mere. Hun har haft flere indhop her i foråret, og her i weekenden fik hun sin første start 11 plads.
Hagi har gjort sig fortjent til en kontrakt med klubben og vi er glade for at Hagi fortsætter sin karriere i den gule trøje. 

Vi glæder os til at se endnu mere til Mathilde Hagihara i de kommende sæsoner.