Brøndby IF henter landsholdskeeper

09.06.2022 15:55

Kathrine Larsen og Brøndby IF har indgået en aftale. 29-årige Kathrine har tidligere spillet i klubben i perioden 2016-2019 og glæder sig til at trække Brøndby-trøjen over hovedet igen.

- Jeg har haft mange overvejelser og stået mellem et par muligheder, men i bund og grund blev det en let beslutning, at tage hjem til Brøndby og Danmark og have fokus på spilletid. Jeg tror, at det er den helt rigtige beslutning for mig for min videre udvikling.

Kathrine har store forventninger til sig selv og holdet for den kommende sæson.

- Min mentalitet omkring Brøndby IF og mit mål er, at vi er med i toppen. Det er min forventning og det er sådan det skal være, når man spiller i Brøndby IF. Jeg forventer af mig selv, at jeg bidrager en masse til holdet i forhold til mine erfaringer, og selvfølgelig bidrager med mine kvaliteter i målet i kamp og til træning.

Målmandstræner Thomas Fuchs Jensen glæder sig over tilføjelsen af Kathrine Larsen.

- Vi har hentet Katrine fordi hun først og fremmest er en dygtig keeper, som vi i forvejen kender rigtig godt. Hun kender klubben og ved hvad vi gerne vil og hvad vi forlanger af en Brøndby-keeper.

Thomas og Kathrine kender hinanden godt fra de tre år Kathrine var i klubben.

- Jeg glæder mig personligt over, at igen kunne arbejde sammen med Kathrine og håber på at jeg kan skubbe hende videre i hendes udvikling. Vi kender hinanden godt, så jeg ser meget frem til hendes retur på Vestegnen.

Kathrine har senest spillet i Hammarby IF i den bedste svenske række.