Brøndby IF henter norsk U19-landsholdsspiller

01.07.2022 14:27

Casandra Lüthcke har skrevet under på en aftale med klubben, der betyder, at hun i de kommende to år skal repræsentere Brøndby IF. Casandra Lüthcke skifter fra LSK Kvinner FK.

Tilføjelsen af den stærke forsvarsspiller glæder cheftræner Per Nielsen.

- Vi er enormt glade for at det lykkedes os at hente Casandra til Brøndby IF. Hun har det seneste år fået sit gennembrud i LSK Kvinner og på det norske U19-landshold, så hun er en spiller jeg glæder mig til arbejde med, og jeg er sikker på at hun vil forsætte sin udvikling i klubben.

Den 19-årige midterforsvar glæder sig over skiftet.

- Jeg føler at Brøndby IF er klub som kan videreudvikle mig som fodboldspiller, og et perfekt sted at starte en udenlandskarriere.
Brøndby IF er en topklub i Danmark og præsenterede for mig, at de er en klub med høje ambitioner, en stor organisation og en spændende trup, som jeg glæder mig til at blive en del af.

- Jeg er en spillende forsvarsspiller som er stærk i duellerne og god med bolden. Jeg vil rigtig gerne udvikle mig som spiller og tage næste skridt i karrieren, og jeg tror på at vi som hold kan kæmpe med om Women’s Champions League pladserne i den kommende sæson.

Casandra er lige nu med det norske U19-landshold til EM i Tjekkiet.