Malin Sunde skifter til italiensk fodbold

26.01.2022 13:08

Norske Malin Sunde forlader Brøndby IF og skifter til italiensk fodbold, hvor hun skal tørne ud for ACF Fiorentina.

Forsvarsspilleren kom til klubben i sommeren 2020 og har været igennem en rigtig god udvikling i tiden i Brøndby IF, selvom Corona og en knæskade i efteråret har gjort det hårdt mentalt.
- Jeg kom til klubben under Corona, hvilket gjorde det hårdt mentalt at bo væk fra familie og venner uden mulighed for besøg, men det har helt sikkert gjort mig stærkere mentalt. Jeg har i Brøndby IF haft dygtige trænere, som har set mig både som menneske og som fodboldspiller, og det gør det nemmere at nå de mål, man har sat sig.

- I efteråret var jeg desværre ude med en knæskade det meste af tiden. Det var hårdt at sidde derhjemme og se på, når pigerne trænede eller spillede kamp, men jeg havde god støtte i mine holdkammerater og særligt Katrine, som jeg boede sammen med.

Det blev altså til halvandet år i Brøndby IF for den norske forsvarsspiller, som nu er klar til næste skridt i hendes karriere, men tiden i Brøndby IF ser hun meget positivt tilbage på.
- Jeg har haft en fin tid i Brøndby IF. Klubben har taget godt vare på mig hele vejen igennem, og jeg har haft dygtige trænere og holdkammerater, som har hjulpet til at udvikle mig og tage yderligere skridt i min karriere. Nu trængte jeg til forandring, men jeg vil se positivt tilbage på tiden i og minderne fra Brøndby IF og Danmark.

Malin Sunde nåede 39 kampe i den blå-gule trøje, og vi ønsker hende held og lykke fremover og alt det bedste med eventyret i det italienske.