Islandsk forstærkning til Brøndby IF

08.01.2022 15:00

Den 22-årige islandske forsvarsspiller, Kristin Dis Árnadóttir, er ny spiller i Brøndby IF. Hun kommer til klubben på en længerevarende aftale fra Breidablik i hjemlandet, som i efteråret blev pokalmestre og deltog i gruppespillet i UEFA Women’s Champions League.

Det bliver forsvarsspillerens første udlandseventyr, da hun indtil nu har spillet hele karrieren i Breidablik, og hun glæder sig meget til at komme til Danmark og blive en del af Brøndby IF.

- Jeg er meget glad for at have underskrevet en kontrakt med Brøndby IF, og jeg glæder mig virkelig meget til dette nye kapitel i min karriere. Jeg har valgt at skrive under med klubben, fordi jeg kan lide spillestilen og har fået et rigtig godt indtryk af trænerne og staben rundt om holdet. Samtidig føler jeg, at jeg vil kunne bidrage med at udvikle holdet.

- Jeg startede med at spille fodbold i Breidablik, da jeg var 4 år gammel og har spillet der siden. Jeg følte derfor, at det var tid til at prøve noget nyt, og jeg glæder mig til at møde mine nye holdkammerater og alle i klubben.

Brøndby IF's sportschef, Seref Aras, er også rigtig glad for tilgangen af Kristin Dis Árnadóttir.

- Vi er meget glade for at have lavet en aftale med Kristin. Hendes unge alder til trods er hun en rutineret spiller, som har flere års erfaring fra en af Islands største klubber, og hun har i år også spillet UEFA Women’s Champions League-gruppespil. Hun har derudover også været på det islandske U19-landshold samt været udtaget til A-landsholdstruppen. Hun er en stærk defensiv spiller, som vil styrke vores forsvarskæde, og vi glæder os til at se hende i den gule trøje.

Kristin Dis Árnadóttir støder til truppen mandag 17. januar, hvor hun har første arbejds- og træningsdag, og vi ser frem til at byde hende velkommen i Brøndby IF.