Træningslejren lakker mod enden

11.02.2022 11:03

Træningslejren blev i går afsluttet med endnu en træningskamp, hvor modstanderen var russiske CSKA Moskva, som ligger nr. 2 i Rusland.

Kampen blev tabt 2-1 efter 1-1 ved pausen. Christina Beck scorede vores udlignende mål. Cheftræner Per Nielsen var overordnet set godt tilfreds med kampen.

- Det var endnu en fin træningskamp mod en rigtig god modstander. Vi havde stort fokus på de ting, der er blevet arbejdet med i løbet ugen, og langt hen ad vejen synes jeg, at det gik godt i kampen. Vi var desværre ikke så skarpe i felterne i kampen, som vi gerne vil være, men jeg er stadig overordnet set fint tilfreds med kampen.

Træningskampen markerede også enden på træningslejren, og det har ifølge cheftræneren været en rigtig god uge.

- Det har været en rigtig god uge her i Tyrkiet. Vi har fået trænet en masse, spillet to gode kampe og ikke mindst har vi fået hygget en masse og er kommet tættere på hinanden, hvilket bliver rigtig godt på den lange bane. Vi er igen mange nye spillere, så det har været rigtig godt at være afsted på træningslejr, så vi har fået styrket relationerne både på og uden for banen. Derudover har vi også haft fire spillere fra klubbens U18-hold med, og det har været en fornøjelse. Det er gode lærepenge, og vi har set en god udvikling på dem ugen igennem.

Netop nu er truppen på vej hjem mod Danmark igen og er klar til de sidste ugers preseason inden første betydende kamp i 2022, som spilles søndag den 6. marts. Der venter den vigtige pokalkvartfinale mod de evige rivaler fra Fortuna Hjørring på Brøndby Stadion, og du kan allerede nu sikre dig din billet her.