Joh Foto

Omstrukturering i staben

03.08.2022 17:20

Hen over sommeren er der sket et par ændringer i staben.

Seref Aras har valgt at stoppe som sportschef i klubben.

Den nye sportschef er fundet internt i staben, da nu tidligere assistenttræner Claus Jensen har overtaget posten. Formand Christian Barrett fortæller om den nye sportschef.

- Claus var det naturlige valg efter hans fem år som assistenttræner for kvindeligaholdet. Han har stor indsigt i kvindefodbold og har ligeledes gode kompetencer som gør at klubben har vurderet, at Claus er det rette valg som sportschef for klubbens kvindehold.

Det er en glad Claus Jensen, der glæder sig til udfordringerne uden for kridtstregerne.

- Jeg glæder mig meget til opgaven som sportschef i Brøndby IF. Det var ikke noget svært valg, da jeg blev spurgt om jeg havde lyst, efter at Seref (Aras red.) havde valgt at stoppe. Jeg har været træner i 30 år, så hvis jeg skulle prøve noget andet var det ved at være tid, og derfor er jeg glad for at kunne arbejde videre med denne fantastiske gruppe.

Med Claus Jensens fratrædelse som assistenttræner, har klubben i et stykke tid ledt efter en assistenttræner. Det er nu faldet på plads, og vi skal sige velkommen til Lasse Lund, som senest har været cheftræner for Sundbys kvinder. Lasse var med til at sikre Sundby oprykningen til denne Gjensidige Kvindeliga sæson.

- Lasse Lund har været træner for Sundbys kvinder de sidste fire år, og har et stort kendskab til kvindefodbold. Lasse har en A-licens og jeg tror at han bliver en god gevinst for holdet, fortæller Claus Jensen.

Ud over Lasse Lund, er Lars Olsen også tiltrådt som assistenttræner omkring kvindeholdet.