Four more years - Brøndby IF og Patrick Pentz forlænger

10.06.2024 08:00

Brøndby IF har indgået en kontrakt på fire år med den østrigske målmand Patrick Pentz, som dermed laver et permanent skifte fra de tyske mestre Bayer Leverkusen.

Patrick Pentz spillede en afgørende rolle i vores gode resultater i den netop afsluttede sæson, og med sin positive og professionelle tilgang har han vundet mange hjerter blandt både fans og holdkammerater, og derfor er alle parter meget tilfredse med en permanent kontrakt, fortæller fodbolddirektør Carsten V. Jensen.

- Vi er utroligt glade for at kunne byde Patrick velkommen til Brøndby IF på en permanent aftale. Vi vil spille med i toppen af dansk fodbold hver sæson, og aftalen med Patrick understreger dette fokus. Hans præstationer i sidste sæson taler for sig selv, hvor han har vist et virkelig højt niveau, og i mine øjne var han Superligaens bedste målmand. Patrick har et kæmpe engagement og stor professionalisme i alt, hvad han foretager sig, og det bidrager til at forme kammeratskabet og den stærke træningskultur, vi har i truppen til hverdag. 

- Patrick forstår også, hvad det betyder at spille for Brøndby IF, og det gør, at vores fans og Patrick har taget hinanden til sig. Derfor er vi utrolig glade for, at vi nu har papir på hinanden de næste fire år.

Aftalen med Patrick Pentz løber frem til sommeren 2028.

Patrick Pentz er lige nu i træningslejr med det østrigske landshold, som skal deltage til i den kommende EM-slutrunde i Tyskland.