Brøndby IF skriver kontrakt med Jordi Vanlerberghe

29.01.2024 09:00

Den 27-årige belgiske defensive spiller, Jordi Vanlerberghe, skifter med øjeblikkelig virkning fra den belgiske klub KV Mechelen til Brøndby IF på en kontrakt, der løber frem til sommeren 2027. 

Fodbolddirektør Carsten V. Jensen fortæller om tilgangen af Jordi Vanlerberghe:

- I Jordi får vi en fodboldspiller i sin bedste fodboldalder, og som kommer til Brøndby IF med et stort ønske om at konkurrere og byde sig til. Jordi er stærk i defensiven, og han kan sætte spillet fremad i banen, og det giver trænerteamet nogle flere muligheder, når holdkortet skal sættes. Ligesom os, så er Jordi ambitiøs, og han er sulten på at bidrage til holdets succes. Vi har i hele forløbet fornemmet et stort ønske fra hans side om at tilslutte sig Brøndby IF og det stærke kollektiv, vi har, og vi ser frem til at se ham bidrage med sin erfaring og kvaliteter på banen.

Selv fortæller den belgiske forsvarsspiller om sit skifte til Vestegnen: 

- Først og fremmest er jeg utrolig glad for at skifte til Brøndby IF, som er en af landets største klubber og har en fantastisk fanbase. Efter en hel karriere hjemme i Belgien er det mit første skifte udenlands, så derfor har det også været ekstra vigtigt for mig, at jeg følte, at det var det rigtige - og der har jeg kunnet mærke gennem vores samtaler, at Brøndby IF's og mine ambitioner matcher perfekt. Så jeg er glad for at være kommet hertil, og nu ser jeg frem til at møde mine holdkammerater og komme i gang på træningsbanen.

Jordi får trøje nummer 30 og har sin første træning med resten af truppen mandag.

Fakta om Vanlerberghe
Jordi Vanlerberghe har spillet hele sin karriere i Belgien, hvor han først og fremmest har repræsenteret KV Mechelen med 183 officielle kampe, men også Club Brügge og KV Oostende.

Det er ligeledes blevet til 29 ungdomslandskampe for Belgien, heriblandt fem for det belgiske U19-landshold, hvor Vanlerberghe blandt andet spillede en landskamp mod Tyskland, hvor den tidligere Brøndby profil Hany Mukthar var at finde på det tyske U19-landshold.