Brøndby IF byder Sparekassen Kronjylland velkommen som ny tribunepartner

12.02.2024 08:00

Når forårsæsonen sparkes i gang med topopgøret mod FC Midtjylland søndag 18. februar, så vil et snart udsolgt Brøndby Stadion kunne byde velkommen til Sparekassen Kronjylland som ny tribunepartner. 

De overtager nemlig 3F’s tribunesponsorat af vesttribunen, og her er arbejdet i fuld gang med at sætte Sparekassen Kronjyllands logoer op.

Administrerende direktør Ole Palmå fortæller om samarbejdet med Sparekassen Kronjylland:

- Ligesom vores forhold til vores fans så lægger Sparekassen Kronjylland utrolig meget vægt på at bygge langsigtede relationer med deres kunder, værne om deres tillid og levere værdi. I vores samarbejde og dialog med Sparekassen Kronjylland har vi haft en fælles forståelse for vigtigheden af bæredygtige partnerskaber, og derfor glæder vi os over, at Sparekassen Kronjylland nu løfter deres engagement og bliver tribunepartner og dermed styrker samarbejdet. Det er vi meget glade for, og vi ser nu frem til et endnu tættere samarbejde.

Hos Sparekassen Kronjylland fortæller Niklas Præstegaard, afdelingsdirektør Køge:

- Vi har gennem de seneste fire år været en aktiv partner i Brøndby IF, og vi har helt fra begyndelsen oplevet en enorm interesse og imødekommenhed fra klubben, deres fans og partnere. Fællesskabet er ikke blot fine ord i en strategi, det er noget, man mærker. Allerede i dag har mange af partnerne skiftet bank til os, også iblandt de allerstørste. Nu glæder vi os rigtigt meget til at blive endnu mere synlige.

- Sparekassen Kronjylland er ikke bare et af Danmarks ti største pengeinstitutter, vi har også afdelinger over det meste af Sjælland. Den historie skal partnerskabet være med til at løfte overfor både den almindelige privatkunde, men også erhvervskunder i alle størrelser og brancher - og her tilbyder Brøndby IF en særdeles attraktiv platform.

Se et galleri af den nye tribunebeklædning nederst i artiklen.

Info om Sparekassen Kronjylland
Kronjylland blev stiftet i 1829 og har i dag afdelinger udover det meste af Jylland, ligesom den har ni afdelinger på Sjælland og en enkelt på Fyn. Sparekassen Kronjylland er blandt landets ti største pengeinstitutter og vokser i disse år betydeligt med blandt andet åbning af nye afdelinger senest i Hillerød og Vejle.

Som garantsparekasse er Sparekassen Kronjylland en selvejende institution og har dermed ingen ejere. Det giver den mulighed for at tænke langsigtet og investere i langvarige relationer med sine kunder, ligesom den støtter en lang række klubber, foreninger og tiltag i de byer, hvor den har afdelinger.

- 185.000 kunder
- 37.000 garanter
- 47 afdelinger heraf 9 på Sjælland
- 800 medarbejdere

Se et galleri af af den nye tribunebeklædning nedenfor.