Information om påbud fra Københavns Vestegns Politi i forbindelse med Derby

15.09.2023 10:16

I forbindelse med næste weekends Derby, som spilles på Brøndby Stadion, har Københavns Vestegns Politi udstedt et påbud jf. loven om sikkerhed ved bestemte idrætsbegivenheder § 8 e, stk. 1.

Konkret betyder det, at udeholdets tilskuere efter Derbyets afslutning skal forblive på udebaneafsnittet i op indtil Københavns Vestegns Politi har vurderet at tilbageholdelsen ikke længere er påkrævet, dog maksimalt i en time efter slutfløjt.

Påbuddet i sin helhed kan læses her.

Administrerende direktør Ole Palmå fortæller her om forberedelserne til Derbyet og forventningerne til opførslen: 

- Først og fremmest så glæder vi os til at sende begge holds spillere ud på banen næste søndag til et forventeligt udsolgt Brøndby Stadion. Derbyet er for både fans og spillere et af de mest intense Derbyer, man kan opleve i Nordeuropa, så vores klare og tydelige opfordring til alle er, at man bruger sin energi på at støtte sit hold. For opbakningen gør bare en kæmpe forskel, især i et Derby.

- Alle ønsker et fredeligt afviklet derby, hvor fokus er på spillet på banen, så vi har naturligvis været i løbende og tæt dialog med politiet, myndighederne, FC København og fans for at sikre den bedst mulige afvikling af kampen, og dagens påbud er derfor ikke en overraskelse for os, da det er et af de værktøjer som længe har efterspurgt.  

Derbyet mod FC København spilles søndag 24. september kl. 14:00 på Brøndby Stadion, og du vil kunne læse mere praktisk information om Derbyet her på brondby.com i næste uge.