Mindeord for Mickel Lauritsen

23.11.2023 16:00

Med stor sorg måtte vi i lørdags tage afsked med en kollega og ven, da vores sikkerhedschef Mickel Lauritsen pludseligt gik bort.

For alle os i Brøndby IF var Mickel ikke blot en kollega; han var en kilde til inspiration gennem sin dedikation og professionelle tilgang. Hans viden, indsigt og forståelse inden for sikkerhed var enestående. 

Mickel var med til at sætte standarden for branchen, og det gjorde han igennem en fantastisk evne til samarbejde og dialog, og altid med et smil på læben, selv i pressede situationer. Med dialog søgte Mickel svar og løsninger, hvilket gjorde Mickel dybt respekteret blandt kollegaer, samarbejdspartnere og ikke mindst også i det aktive fanmiljø omkring Brøndby IF. For uanset hvilke udfordringer og muligheder, Mickel stod overfor, så skinnede hans stærke personlighed igennem. Altid lyttende. Altid løsningsorienteret. Altid fyldt med overskud og en positiv tro og tilgang til verden omkring ham. Hans bidrag til vores klub strakte sig ud over det professionelle, da han ikke blot delte sin ekspertise, men også sin hjælp og støtte. Mickel var altid parat til at give en hjælpende hånd eller et opmuntrende ord, og hans fravær vil efterlade et dybt savn.

For Mickel var familien hans omdrejningspunkt og det absolut vigtigste i hans liv. Mickel investerede ikke kun i sit arbejde her i Brøndby IF, men også i sin familie, der var hans store stolthed og glæde. Mickel fik skabt en fantastisk familie og et hjem fyldt med stor kærlighed. I denne svære tid går alle vores tanker og omsorg til Mickels familie.

Vi har en løbende og tæt dialog med familien, og på vegne af familien skal vi overbringe en stor tak for den store omsorg og støtte, de har modtaget siden i lørdags. De mange tilkendegivelser fra nær og fjern betyder rigtig meget for familien. 

Familien har et ønske om, at Mickels bisættelse foregår i private rammer, og derfor vil det kun være Mickels nærmeste som deltager.

Der vil være mulighed for at mindes Mickel i forbindelse med Brøndby IF’s hjemmekamp mod Hvidovre IF søndag den 3. december, hvor vi lige før kampstart holder ét minuts stilhed for Mickel. Derudover vil spillerne til de to kommende kampe mod Lyngby BK og Hvidovre IF bære sørgebind. 

Æret være Mickels minde.