Brøndby IF forlænger med Clement Bischoff

09.11.2023 13:00

Brøndby IF og Clement Bischoff forlænger kontrakten med to år, så aftalen løber frem til sommeren 2026. 

Det 17-årige talent har siden i sommer trænet med Superliga-truppen samt allerede været udtaget til en håndfuld kampe i 3F Superligaen, mens han i løbet af efteråret også har leveret imponerende præstationer på det danske U19-landshold.

I september fik Masterclass-spilleren sin debut på Superliga-holdet, og derfor glæder det fodbolddirektør Carsten V. Jensen, at partnerne nu kan forlænge samarbejdet yderligere.

- Vi er glade for at kunne forlænge med et stort talent som Clement Bischoff, der henover det sidste halve år virkelig har accelereret sin udvikling. Clement er endnu et eksempel på det flotte arbejde, der gøres i Masterclass, og som vi skal huske at fremhæve hver gang, vi har muligheden.

- Derudover er Clement ganske enkelt bare en spændende spiller med stærke individuelle færdigheder, og jeg er overbevist om, at vi sammen kan fortsætte den positive udvikling i de kommende år.

Selv fortæller Bischoff om forlængelsen:

- Det er selvfølgelig en kæmpe drengedrøm at forlænge med den klub, jeg har holdt med, siden jeg var helt lille og også set min onkel spille i. Jeg kan huske, da jeg var mindre, at jeg altid løb rundt i den her Brøndby-trøje i skolen og frikvarterene, så at jeg kan skrive under på min første professionelle aftale med Brøndby IF, det er bare en kæmpe drøm, som går i opfyldelse.

- Nu har jeg skrevet under til 2026, så mit mål er helt klart at komme ind på Superliga-holdet og spille nogle flere minutter. Nu har jeg siddet på bænken i det sidste stykke tid og lærer stadig fortsat meget af at træne med hver dag. Så nu er næste skridt for mig at komme ind og få endnu flere minutter.