Nyt regnskabsår og valg til bestyrelsen

06.03.2023 08:46

Brøndby IF har netop via Fondsbørsen offentliggjort indkaldelse til den årlige generalforsamling, og her fremgår det, at bestyrelsen foreslår at ændre Selskabets regnskabsår, så regnskabsåret fremover vil følge fodboldsæsonen fra 1. juli til 30. juni.

I indkaldelsen til generalforsamlingen kan man også læse, at de nuværende generalforsamlingsvalgte bestyrelsesmedlemmer Jan Flemming Bech Andersen, Scott McLachlan, Niels Henrik Roth, Scott Krase, Johannes Michael Ruppert og Christopher Johannes Anderson stiller op til genvalg, ligesom Brøndbyernes Idrætsforening har udpeget Sten Lerche og Christian Barret til ligeledes at fortsætte i bestyrelsen.

Fanafdelingen i Brøndbyernes Idrætsforening har indstillet Claus Bjørn Billehøj som bestyrelsesmedlem til valg på generalforsamlingen.

Det betyder, at Igancio Beristain og Isaac Harrouche ikke stiller op til genvalg, og i stedet foreslås det, at Michelle Hyncik og Arnold Rijsenburg vælges ind som nye medlemmer af bestyrelsen.

Michelle Hyncik er advokat og Vice President i MLS Klubben Real Salt Lake med flere års erfaring fra Major League Soccer organisationen som advokat og er uddannet på Harvard University og Columbia Law School, og gennem sin erfaring som tidligere fodboldspiller hos Harvard, så arbejder Michelle i dag blandt andet med at organisere og professionalisere kvindefodbold.

Arnold Rijsenburg er tidligere professionel fodboldspiller og han er i dag Director of Coaching på talentakademiet ligeledes i MLS klubben Real Salt Lake.

Bestyrelsesformand Jan Bech Andersen begrunder her de to nye bestyrelsesmedlemmer.

- Vi har et ønske om at styrke de sportslige kompetencer i bestyrelsen, både indenfor herre- og kvindefodbolden, og derfor peger vi på Michelle Hyncik og Arnold Rijsenburg, som begge kommer med bred erfaring fra fodboldens verden. Michelle Hyncik er en stor kapacitet med flere års juridisk og kommerciel erfaring fra MLS-ligaforbundet samt MLS-klubben Real Salt Lake og ikke mindst kvindefodbold, som vi mener, vil kunne bidrage væsentligt til bestyrelsens arbejde.

- Derudover peger vi på Arnold Rijsenburg som nyt bestyrelsesmedlem, der gennem sine erfaringer som tidligere professionel fodboldspiller og nuværende director of coaching på Real Salt Lake’s akademi, kan bringe nye dimensioner ind i bestyrelsens diskussioner og drøftelser, særligt indenfor talentudvikling og hvordan vi får udviklet nogle endnu bedre rammer til Brøndby’s kommende generationer af stjerner.

Man kan læse hele indkaldelsen til generalforsamlingen her