Brøndby IF forlænger med Mathias Kvistgaarden

26.05.2023 09:00

Brøndby IF og 21-årige Mathias Kvistgaarden forlænger den nuværende aftale med to år, så den nu løber frem til sommeren 2027.

Fodbolddirektør Carsten V. Jensen fortæller om forlængelsen:

- Mathias har taget hele vejen op gennem Brøndby Masterclass til vores Superliga-trup, hvor han i sommeren 2020 fik sin officielle debut mod AaB som blot 18-årig. Gennem de seneste tre sæsoner har Mathias arbejdet knaldhårdt til træning og bygget på sit spil, og han har vist sig godt frem i de indhop og starter, han har fået.

- I dette forår har han vist, at han har gjort sig fortjent til en plads i startelleveren, samtidig med han har leveret flotte indsatser på det danske U21-landshold.

- Både Mathias og vi har ønsket at forlænge aftalen, og derfor er vi glade for, at vi nu har papir på hinanden i de kommende fire sæsoner. Tålmodighed kan oftest godt betale sig, og det gælder også i fodbold, og her har Mathias med sin altid dedikerede indsats og tålmodighed vist sig som et fremragende eksempel for vores mange talenter i Brøndby Masterclass, slutter fodbolddirektøren.

Se hele interviewet med Mathias Kvistgaarden, hvor han fortæller om forlængelsen her.