Et ja fra Fanafdelingens medlemmer

11.06.2023 11:01

I dag er der sat endnu en markant milepæl i Brøndby IF's historie, da medlemmerne af Fanafdelingen har stemt ja til den aftale, som blev offentliggjort for tre uger siden.

Den kan læses nederst i denne artikel. 

Aftalen, som der i dag er stemt ja til, vil nu tjene som en ramme for samarbejdet mellem klub og fans, hvor man med et afsæt i klubbens og fansenes fælleshistorie styrker samarbejdet. 

Medlem af bestyrelsen og investor Scott Krase siger: 

- Vi anerkender og forstår fuldt ud, at Brøndby IF’s fans er noget unikt, og denne aftale mellem klubben og fansene, som er den første af sin slags, afspejler fansenes vigtige rolle i klubben. Jeg vil gerne takke og lykønske alle involverede i processen for at have udført et flot stykke arbejde, og en særlig tak går til Jan Bech Andersen, som allerede fra vores første møde fortalte om det vigtige bånd, der er mellem klub og fans her i Brøndby IF.  

- Gennem respektfuld dialog og anerkendelse gennem de sidste mange måneder har klub og fans nu en stærk og solid ramme, hvorfra vi kan bevæge os fremad. Vi er engagerede i klubben, fansene og lokalsamfundet, og vi er ivrige efter at folde samarbejdet ud med klubbens fans. 

I arbejdet med hele tiden at udvikle Brøndby IF vil fanaftalen styrke klubben i dens arbejde med at skabe de bedste mulige rammer for fansene og lokalsamfundet, hvilket administrerende direktør i Brøndby IF, Ole Palmå, reflekterer over her: 

- Vi er meget glade for resultatet af afstemningen i dag. Alle ved, at passionen og dedikationen hos vores fans er uden sidestykke, og vi værdsætter deres stemme meget højt, og derfor glæder vi os over den fælles vej frem. Det giver os muligheden for at bygge en stærkere, mere dynamisk klub, der med respekt for sin kultur omfavner en fælles vej frem. Aftalen er et vidnesbyrd om vores fælles engagement i vores allesammens klub, Brøndby IF. 

Fanafdelingen har netop offentliggjort denne erklæring efter afstemningen i dag.