Brøndby IF og Kevin Mensah forlænger

02.06.2023 14:59

Brøndby IF og anfører Kevin Mensah forlænger kontrakten med halvandet år, så aftalen løber frem til 31. december 2024. 

Fodbolddirektør Carsten V. Jensen sætter ord på forlængelsen: 

- Vi er rigtig glade for at forlænge samarbejdet med Kevin, som er en rigtig dygtig spiller og i det daglige er en central figur i truppen. Med sin personlighed og rolle som anfører er han en vigtig spiller og leder at have på banen og i omklædningsrummet, hvor han også er en rollemodel for vores unge spillere, som kommer op og træner med fra Masterclass. 

- Kevin er samtidig en af de spillere, som har været her i længst tid og er virkelig vokset som spiller og leder. Han udviser en urokkelig dedikation til klubben, hvorfor hans holdkammerater også udnævnte ham som anfører, og han er kommet flot tilbage efter sin skade og leveret på banen, og derfor er vi meget glade for, at Kevin fortsætter i Brøndby IF.  

Kevin Mensah er glad for at skulle fortsætte på Vestegnen: 

- Jeg er utrolig glad for at have forlænget min kontrakt med Brøndby IF endnu en gang. Klubben betyder meget for mig, og vi har et fantastisk hold med rigtig meget potentiale, og som jeg glæder mig over også at skulle være en del af fremadrettet.  

- Da jeg fik min skade, satte jeg mig det mål, at det ikke skulle sætte en stopper for min tid i Brøndby IF, så jeg er stolt over at være kommet godt tilbage, og at klubben og mine holdkammerater har udvist mig den tillid at ville forlænge med mig og gøre mig til anfører.