Boozt.com på ærmet de næste to sæsoner

04.06.2023 07:59

I en lang årrække har Boozt.com været en del af partnerkredsen i Brøndby IF, og i januar 2021 kom Booztlet.com på brystet af Brøndby IF’s trøjer, da Boozt ønskede et øget kendskab til Booztlet.com.

Nu fortsætter Boozt deres store engagement i Brøndby IF, hvor de fra den kommende sæson rykker partnerskabet fra maven af trøjen og op til ærmet, hvor det bliver med Boozt.com, som i de kommende to sæsoner bliver co-partner i Brøndby IF. 

Boozt.com’s medstifter og CCO, Peter G. Jørgensen, fortæller her om den nye aftale:

- Vi er glade for at forlænge vores engagement med Brøndby IF, hvor vi fortsætter som co-partner. Vi har via vores hovedsponsorat med Booztlet.com opnået stor kendskabsgrad til vores outlet, og har via en lang række aktiveringer oplevet, hvor meget Brøndby-fans engagerer sig. Nu fortsætter vi med Boozt.com, hvor vi som “The Nordic Department Store” i de kommende sæsoner har fokus på at give gode oplevelser ved nemt at kunne handle fra vores mange forskellige kategorier. Samtidig ser vi frem til at fortsætte vores arbejde med Boozt Fællesskabet, hvor vi sammen med Brøndby-tilhængere støtter fanscenen og klubbens bedste kvindehold. 

I Brøndby IF er administrerende direktør Ole Palmå ligeledes meget tilfreds med indgåelsen af den nye Co-partner aftale. 

- Boozt.com og Booztlet.com er en fantastisk partner, som engagerer sig meget i partnerskabet. De har en datadreven tilgang til adfærd og køb på deres hjemmesider, som gør, at de løbende kan følge værdiskabelsen af partnerskabet igennem de mange aktiveringer, vi løbende laver. Som Danmarks mest medieeksponerede fodboldklub er det fantastisk at opleve den gensidige værdi et partnerskab, som dette giver. Vi har igennem alle årene haft et tæt samarbejde, og derfor er vi rigtig glade for, at vi kan fortsætte samarbejdet med unik eksponering og værdifulde aktiveringer i de kommende sæsoner.

Med den nye aftale vil Boozt.com være på ærmet af Brøndby-trøjerne frem til sommeren 2025 for klubbens bedste herrehold, samt reserveholdet for herrerne. 

Fakta om Boozt.com
- Det førende nordiske online magasin inden for kvinder, mænd, børn, sport, beauty og home stiftet i 2011 af Hermann Haraldsson,  Jesper Brøndum og Peter G. Jørgensen.
- Unik position i Norden med tre millioner kunder
- 7.4 millioner ordrer i 2022
- 1.200 ansatte
- 330.000 anmeldelser på Trustpilot og en score på 4,4.
- Gratis levering inden for 1-2 hverdage og gratis og nem returnering