Brøndby IF henter Rasmus Lauritsen

30.01.2023 10:00

Brøndby IF og Rasmus Lauritsen har indgået en 4 ½-årig kontrakt, der løber frem til sommeren 2027. Den 26-årige midterforsvarer skifter fra kroatiske Dinamo Zagreb, hvor han har været på kontrakt de seneste sæsoner.

Fodbolddirektør Carsten V. Jensen fortæller om tilføjelsen af Rasmus Lauritsen:

- Vi er meget glade for, at det er lykkedes at få Rasmus tilknyttet, da han er en forsvarsspiller med et højt niveau, hvilket han senest har bevist på et stort internationalt hold som Dinamo Zagreb. Rasmus kommer med erfaring fra en kompetitiv kultur, hvor forventningerne og ambitionerne er store. Det passer rigtigt godt ind i det, vi gerne vil med Brøndby IF, og vi glæder os til at få gavn af Rasmus’ evner og stærke personlighed. 

Selv siger Rasmus Lauritsen om skiftet til Brøndby IF:

- Jeg er utrolig glad for at skifte her til. Det er en kæmpe klub, og jeg er ydmyg og stolt over at skulle repræsentere Brøndby IF. På den korte bane handler det for mig om at lære mine nye holdkammerater at kende, og der vil den kommende træningslejr til Portugal blive ideel for mig, da relationerne på og udenfor banen er vigtige for at skabe succes. På den længere bane, så skifter jeg til Brøndby IF for at spille med i toppen af dansk fodbold og på sigt komme ud i Europa igen.

- Det er klubbens ambition, og det matcher mine ambitioner, da jeg er kommet til Brøndby IF for at vinde fodboldkampe. Derfor synes jeg, det er en utrolig spændende opgave, der ligger foran os som hold, og det glæder jeg mig som sagt rigtig meget til at gå i gang med.

Rasmus Lauritsen træner med første gang i dag, og han får trøje nummer 5.