Farvel til Oskar Fallenius

27.02.2023 12:00

Brøndby IF er nået til enighed med den svenske Allsvenskan-klub, Djurgårdens IF, om et skifte for Brøndby IF’s offensive spiller Oskar Fallenius.

Oskar Fallenius var i sidste sæson med succes udlejet til IK Start i den næstbedste norske liga, men efter et brud i foden bød resten af 2022 på operation og derefter genoptræning.

Nu er Oskar helt klar igen og fodbolddirektør Carsten V. Jensen fortæller her om skiftet:

- Oskar har været igennem en god udvikling i Brøndby IF, og vi så senest at han på sit lejeophold til IK Start hurtigt blev en profil på deres hold. Vi har imidlertid stor konkurrence på de offensive pladser, og der er ikke umiddelbart udsigt til fast spilletid, så vi har været enige om at se på de muligheder, der måtte vise sig.

- Her har Oskar vurderet, at Djurgårdens IF var den bedste mulighed blandt flere, og derfor siger vi i dag farvel til Oskar og ønsker ham al mulig held og lykke med fremtiden.

Den 21-årige svensker kom til Brøndby IF i januar 2021 fra svenske IF Brommapojkarna og opnåede i alt 13 officielle kampe og to mål i 3F Superligaen og i pokalturneringen for Brøndby IF.