Farvel til Joe Bell 

29.08.2023 10:00

Efter lidt over halvandet år i Brøndby IF skifter midtbanespilleren Joe Bell tilbage til norske Viking FK, hvorfra han skiftede sidste vinter. Det blev til 39 optrædener i den blågule trøje for den New Zealandske landsholdsspiller.

Fodbolddirektør Carsten V. Jensen fortæller om skiftet for Joe Bell. 

- Joe er en dygtig spiller, som har haft gode perioder hos os, men også perioder, hvor han har haft svært ved at bide sig fast i startelleveren. Han har kløet på og lagt på sit spil, men med stor konkurrence i truppen og udsigten til begrænset spilletid hos os, så giver det god mening for både Joe og os, at Joe nu rejser tilbage til Viking FK og den norske liga, hvor han var en profil. Vi vil gerne takke Joe for sin indsats og ønsker ham held og lykke i Norge. 

Selv siger Joe Bell om sit skifte. 

- Jeg har virkelig sat pris på hvert minut, jeg har været i Brøndby IF og i Danmark. Det er en fantastisk klub og ligeså skønt et land, så jeg havde drømt og ønsket, at jeg havde udvikle mig til en profil for klubben, men nogle gange går ting desværre ikke i opfyldelse. Jeg vil gerne takke klubben og fansene for at have gjort, så jeg fra dag ét har følt mig hjemme her i Brøndby IF og i Danmark. 

Joe Bell opnåede 39 kampe for Brøndby IF siden han kom til Brøndby IF den 1. februar 2022.