Udfordringer med betaling i boderne mod AGF

18.07.2022 11:16

I aftes startede sæsonen på bedst mulig vis, da vi sikrede os tre point i kampen mod AGF.

Mens spillet på banen så rigtig godt ud, oplevede vi desværre lidt udfordringer med betaling i boderne under kampen. En systemfejl i forbindelse med opdateringen af vores dankortterminaler gjorde, at mange ikke kunne betale for deres køb i boderne.

Ingen skulle dog gå skuffet fra deres køb i boderne, forklarer administrerende direktør Ole Palmå.

- Det er selvfølgelig ærgerligt at en systemfejl skulle besværliggøre vores fans køb i boderne i går, men det var ude af vores hænder. Vi valgte, at folk ikke skulle gå tomhændede fra boderne, så derfor valgte vi, at de fik en kvittering med for deres køb, selv om betalingen ikke kunne gå igennem, så de kunne gennemføre betalingen på et senere tidspunkt, når en løsning var på plads.

- Den løsning har vi nu, og der er oprettet en MobilePay-konto med nummeret 211317, hvor fansene kan betale for deres køb i går. Vi er overbeviste om, at vores fans takker for den tillid, vi viste dem i går, ved at gennemføre betaling med MobilePay, fortæller Ole Palmå.

Hentede du forplejning i boderne på Brøndby Stadion i aftes uden at kunne gennemføre betalingen, kan du nu betale for dit køb på MobilePay 211317.