Velkommen til Brøndby TV

12.01.2022 11:22

I dag lancerer vi Mit Brøndby IF, der er et stort skridt mod den digitale fanzone. Mit Brøndby IF kan du finde på mit.brondby.com, og som en del af Brøndby IF-appen. Du kan læse mere om appen og downloade den her.

tv.brondby.com og i Brøndby IF-appen kan du oprette en profil og få adgang til vores store videoarkiv, highlights, interviews og meget mere.

Brøndby TV+ er for de betalende abonnenter, som får adgang til live trænings- og reserveholdskampe samt alle Superliga-truppens og kvindeholdets kampe i fuld længde og andet eksklusivt indhold. Så vidt det er muligt, vil også turnerings- og pokalkampe fra U19 i Brøndby Masterclass være at finde på Brøndby TV+.

Har du et abonnement til Brøndby Indefra, er det automatisk blevet overført til Brøndby TV+.

Har du ikke allerede et Brøndby indefra-abonnement, kan du få Brøndby TV+ her.

I dag præsenterer vi mini-serien ’Sportsdirektørerne’ på Brøndby TV+, hvor vi har samlet nogle af klubbens tidligere sportsdirektører til en snak om at være sportsdirektør i Brøndby IF. Her blev det til en masse sjove og spændende anekdoter fra hver deres tid i klubben.

Og så til en nyhed som mange brugere af Brøndby Indefra har efterspurgt. Brøndby TV og Brøndby TV+ vil være tilgængelig på computeren, og både AppleTV og Chromecast er understøttet fra både mobil og computer, så du kan få indholdet direkte over på dit tv, hvis du ønsker det. Videoplatformen er båret af StreamAMG, der leverer samme platform til 70% af klubberne i Premier League, storklubber i La Liga og Serie A. Med andre ord betyder det et løft i kvaliteten af videoindholdet, ligesom highlights og kampe også vil blive i bedre kvalitet.

Med Brøndby TV og Brøndby TV+ som en del af vores digitale univers lukker og slukker vi for Brøndby Indefra. Har du et abonnement til Brøndby Indefra, er det automatisk blevet overført til Brøndby TV+.

Har du ikke allerede et Brøndby indefra-abonnement, kan du få Brøndby TV+ her.

Hvis du vil have Brøndby TV og Brøndby TV+ på mobilen, skal du downloade den nye Brøndby IF-app, hvor du også kan finde alle nyheder fra klubben, kampprogram, hold- og spillerstatistik og meget mere. Du kan også have dit sæsonkort digitalt i appen, ligesom det bliver her, du fremover skal stemme og gætte, hvis du vil være med i konkurrencerne om flotte præmier i forbindelse med kåringen af kampens spiller og tilskuertallet på Brøndby Stadion.

Du kan oprette din profil på mit.brondby.com her.

Appen kan downloades fra App Store og Google Play.

Hvis du har spørgsmål eller idéer til forbedringer af appen, Brøndby TV eller mit.brondby.com er du velkommen til at kontakte os på kundeservice@brondby.com.